Основи на здравословното хранене | ОНЛАЙН КУРС

Онлайн курсът се фокусира върху основите на здравословното хранене, а именно макро и микронутриентите, как функционира човешкото тяло – храносмилателна система, кръвна захар … Как да започнем със здравословното хранене? Как да приготвяме храната? Кои продуктите да изберем и т.н. Курсът включва дискусия, както и полезни ресурси. 

Курсът се провежда на живо (няма престоящи дати в момента), както и на записТУК

Следващи дати:

НЯМА ПРЕДСТОЯЩИ

Ден(а)

:

Час(а)

:

Минути(и)

:

Секунди(и)

Основи на

здравословното хранене

– онлайн обучение с Ани – 

Основи на здравословното хранене

– макронутриенти

– как функционира тялото? 

– храносмилане

– кръвна захар

– откъде да пазарувам?

– какво да купувам & четене на етикети? 

– идеи за рецепти 

 

Дискусия, въпроси & материали

Курсът е с продължителност 2 часа, като финалната част е посветена на дикусия и въпроси. 

След приключване, всички участници получават полезни ресурси по обсъжданите теми, както и сертификат за участие

 

Имаш въпрос?

8 + 14 =

Информацията в курса беше подбрана много добре – представи както научната гледна точка и „background“-а на храненето и свързаните с него процеси, така и самите храни, дори конкретни марки, които харесваш. За мен именно това изчерпателно, но умерено описание на цялата картина беше най-ценното! Презентацията също беше супер, както и представянето й. Благодаря за полезните съвети в курса и за чудесните допълнителни материали! Пожелавам ти успех с проекта „Healthylisious“ – едно от най-приятните и полезни според мен неща в интернет пространството!

Здравей, Ани! Вече от около година с голям интерес следя информацията, която качваш и много се радвам, че имах възможността да се запиша за курса. Беше ми много интересно,полезно и много ми хареса по какъв начин презентира информацията. Ако в бъдеще имаш планове за някакво друго подобно събитие с удоволствие бих се записала🙂Продължавай да правиш такива хубави неща! 😊

Не само че оправда очакванията ми, но ги и надмина. Много се зарадвах и на метериалите, които получих. Благодаря!

Бързам да ти пиша веднага след курса, за да ти кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ🥰 Беше изключително полезно и добре обяснено. Бих се записала пак и пак на този курс и смятам, че все повече хора трябва да обръщат внимание на засегнатите теми. Поздравления за труда, който си положила! Надявам се остатъка от деня ти да е чудесен и скоро отново да имам възможност да се уча от теб ❤️

Много добре обяснени и интересни теми. Определено се чувствам по-мотивирана да прибягвам повече към здравословната храна и приготвянето й от мен самата. Благодаря!

Лично аз получих много повече от този курс, отколкото очаквах! Определено бих се записала отново.

Отзиви

Напишете първия отзив за „Основи на здравословното хранене | КУРС“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Уебсайтът НЕ е активен, а е в процес на разработка!